Over ons

Voices Unlimited is een Haags, gemengd amateurkoor. Het koor bestaat uit ongeveer 65 leden, verdeeld over vier stemgroepen (bas, tenor, alt en sopraan). Met elkaar zingen we voornamelijk popnummers, maar we maken ook graag wat uitstapjes naar klassiekere muziek of nummers uit musicals. We repeteren elke maandagavond. In de repetities gaan we serieus aan de slag met het instuderen en doorzingen van ons repertoire. We streven naar een goede balans tussen stevig studeren en lekker zingen.

In het voorjaar gaan we met z’n allen op studieweekend, naar een leuke locatie ergens in Nederland. In dat weekend repeteren we natuurlijk veel, maar maken we ook veel plezier met elkaar. Het is een goede gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en om wat aan teambuilding te doen.

Maar naast het zingen maken we ook ruimte voor gezelligheid. Zo is er elke maandagavond een borrel na de repetitie in een nabijgelegen café en organiseren we jaarlijks twee etentjes. Deze activiteiten zijn natuurlijk geheel vrijblijvend.

Optredens

Elke twee jaar geven we een groot themaconcert. In dit themaconcert pakken we groots uit! We zingen dan in een mooi Haags theater en begeleid door een aantal muzikanten. Op zondag 18 november 2018 was ons laatste themaconcert: ‘Seasons of Life’. Wij zijn nu al bezig met de planning voor ons volgende themaconcert in 2020!

Maar ons themaconcert is natuurlijk niet het enige optreden dat we verzorgen. Elk jaar doen we mee aan korenfestivals en  evenementen. We zijn ongeveer vier keer per jaar te beluisteren op deze evenementen. Ook hebben we om het jaar een groot kerstconcert, in de Lutherse Kerk van Den Haag. Tot slot treedt een kleinere delegatie van Voices Unlimited, onder de naam Christmas Voices en samen met onze vaste pianiste Tatiana, elk jaar rondom Kerst op in meerdere verzorgingstehuizen en ziekenhuizen. We geven de bewoners en patiënten een avond vol klassieke Christmas carols en bekende meezingers.

Ga naar de pagina Concerten voor meer informatie over onze optreden en voor de link naar de kaartverkoop.

Ons repertoire

Het repertoire is heel gevarieerd. We zingen voornamelijk popnummers, uit de jaren  ’80, ’90, ’00 en ’10. Maar af en toe zingen we ook nummers uit musicals of klassiekere muziek. Bovendien ververst het repertoire zich regelmatig. Een aantal nummers uit ons basisrepertoire zijn:

  • ABBA – Dancing Queen
  • Mr. Probz – Waves

Voices Unlimited zoekt een nieuwe dirigent!

Kijk hier voor meer informatie.

Onze pianiste

Tatiana (Tanja) Kiourou is al sinds 1996 de vaste pianiste en plaatsvervangend repetitieleider van Voices Unlimited. Tanja is zeer betrokken en nauwgezet. Ze weet precies hoe ze de dirigent en onze leden kan ondersteunen bij de repetities en de optredens. Tanja begeleidt en leidt de kleinere delegatie Christmas Voices bij hun kerstconcerten in verzorgings- en ziekenhuizen.

Tanja is afgestudeerd als uitvoerend musicus, pianodocente en begeleidster aan het Oerals Staats Conservatorium in Rusland. Sinds 1994 woont en werkt zij in Nederland als concertpianiste en pianodocente.

Lid worden?

Lijkt het je leuk om in ons koor te komen zingen? Onder het kopje ‘Lid worden‘ vind je alle informatie. Wil je ons koor op een andere manier steunen? Word dan Vriend van Voices.

Voices Unlimited boeken voor een optreden?

Wil je Voices Unlimited boeken voor een optreden? We bespreken graag de mogelijkheden! Stuur ons een berichtje via onze contact pagina.