Concerten

We vinden het leuk om het resultaat van onze repetities ten gehore te brengen! Daarom treden we meerdere keren per jaar op. We hebben onze eigen concerten en verzorgen optredens bij verschillende evenementen en korenfestivals. Op deze pagina vind je alle informatie over onze optredens!

 

Themaconcert

In november 2020 stond ons themaconcert Route 66 gepland. Als gevolg van de coronacrisis hebben we dit echter moeten uitstellen. Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer we weer kunnen repeteren en optreden. Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor tussentijdse updates.

 

Route 66

 

Christmas Voices

Christmas Voices is een kleinere delegatie van Voices Unlimited. Rondom Kerst verzorgen we meerdere optredens in verzorgingstehuizen en ziekenhuizen. Dit doen we onder leiding van onze vaste pianiste Tatiana Kiourou. We geven de bewoners en patiƫnten een avond vol klassieke Christmas carols en bekende meezingers.

 

Christmas Voices met foute kersttruien

Voices Unlimited op uw evenement?

Vind je het leuk om Voices Unlimited in te huren voor een evenement? Neem dan contact met ons op! We verkennen graag de mogelijkheden met je.