Concerten

Korenfestival Lutherse Kerk 28-10-2023

In een overvolle Lutherse Kerk hebben wij twee blokjes mogen zingen. Dit was het eerste optreden onder leiding van onze nieuwe dirigent. De reacties uit de zaal waren enthousiast.

Kerstconcert 17 december 2023

Het concert “Kerstfeest” dat wij op 17 december 2023 hebben gezongen, bestond uit twee delen. Voor de pauze zongen wij een traditioneel, soms wat klassiek repertoire. Na de pauze was er een overduidelijke sfeerwissel. Het koor had zich in de pauze omgekleed en het repertoire was wat losser, vlotter en wat populairder. Geen klassieke kerstnummers meer maar “foute” kersttruien en kerst klassiekers.

Themaconcert “Water” 16 en 17 november 2024.

De voorbereidingen voor ons themaconcert in november 2024 zijn al in volle gang. Het concert vindt plaats in het gebouw van het Hofstad Lyceum, Colijnplein 9 te Den Haag. Op deze site wordt tijdig aangegeven wanneer de kaartverkoop gaat starten.

Christmas Voices

Christmas Voices is een kleinere delegatie van Voices Unlimited. Rondom Kerst verzorgen we meerdere optredens in verzorgingstehuizen en ziekenhuizen. Dit doen we onder leiding van onze vaste pianiste Tatiana Kiourou. We geven de bewoners en patiƫnten een avond vol klassieke Christmas carols en bekende meezingers.

 

Christmas Voices met foute kersttruien

 

Voices Unlimited op uw evenement?

Vind je het leuk om Voices Unlimited in te huren voor een evenement? Neem dan contact met ons op! We verkennen graag de mogelijkheden met je.