Concerten

We vinden het leuk om het resultaat van onze repetities ten gehore te brengen! Daarom treden we meerdere keren per jaar op. We hebben onze eigen concerten en verzorgen optredens bij verschillende evenementen en korenfestivals. Op deze pagina vind je alle informatie over onze optredens!

Op zaterdag 21 december geven wij weer ons Kerstconcert. In de Lutherse Kerk in Den Haag brengen we een uiteenlopend repertoire ten gehore. Van oud-Engelse carols tot populaire kerstliedjes. Wilt u een kaartje kopen? Dat kan! Klik op onderstaande link voor meer informatie!


Download “Informatie Kaartverkoop”

 

Christmas Voices

Christmas Voices is een kleinere delegatie van Voices Unlimited. Rondom Kerst verzorgen we meerdere optredens in verzorgingstehuizen en ziekenhuizen. Dit doen we onder leiding van onze vaste pianiste Tatiana Kiourou. We geven de bewoners en patiƫnten een avond vol klassieke Christmas carols en bekende meezingers. Ook in 2019 treden de Christmas Voices weer op. De data en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt!

Christmas Voices met foute kersttruien

Voices Unlimited op uw evenement?

Vind je het leuk om Voices Unlimited in te huren voor een evenement? Neem dan contact met ons op! We verkennen graag de mogelijkheden met je.