Concerten

We vinden het leuk om het resultaat van onze repetities ten gehore te brengen! Daarom treden we meerdere keren per jaar op. We hebben onze eigen concerten en verzorgen optredens bij verschillende evenementen en korenfestivals. Op deze pagina vind je alle informatie over onze optredens!

 

Themaconcert 2018 logo optreden popkoor Voices Unlimited sings 'Seasons of Life'

Op zondagmiddag 18 november treden we op in theater Diligentia, met ons themaconcert ‘Seasons of Life’. In dit themaconcert zingen we nummers die passen bij de vier jaargetijden, maar ook bij de verschillende fasen van het leven. Denk aan het nummer Let it go uit de winterse Disneyfilm Frozen. Of het nummer Top of the World van The Carpenters, dat helemaal past bij het vrolijke gevoel van de zomer.

Bij het themaconcert worden we natuurlijk begeleid door onze vaste dirigent en pianiste. Daarnaast zijn er een aantal andere muzikanten die ons komen versterken.

Klik hier of op de afbeelding om naar de website te gaan voor de kaartverkoop. De prijs van een kaartje is €17,50. Dit is inclusief een drankje in de pauze.

 

 

 

Optredens op festivals en evenementen

In de middag van zaterdag 6 oktober is er een korenfestival in onze eigen repetitielocatie, de Lutherse Kerk in Den Haag. Het programma en de tijden waarop wij optreden, worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Christmas Voices

Christmas Voices is een kleinere delegatie van Voices Unlimited. Rondom Kerst verzorgen we meerdere optredens in verzorgingstehuizen en ziekenhuizen. Dit doen we onder leiding van onze vaste pianiste Tatiana Kiourou. We geven de bewoners en patiënten een avond vol klassieke Christmas carols en bekende meezingers. Ook in 2018 treden de Christmas Voices weer op. De data en locaties worden zo snel mogelijk bekend gemaakt!

 

Voices Unlimited op uw evenement?

Vind je het leuk om Voices Unlimited in te huren voor een evenement? Neem dan contact met ons op! We verkennen graag de mogelijkheden met je.